Billy Gibbons (ZZ Top) - 'Ne postoje te pare za koje bih se obrijao'

01-07-2012 13:10 Autor: Metal Serbia

Billy Gibbons ZZ Top 2012Osim velikog broja hitova koje su tokom više od 40 godina rada objavili legendarni ZZ Top, sastav je postao prepoznatljiv i po svom jedinstvenom imidžu, prvenstveno dugim bradama gitariste Billy Gibbons-a i basiste Dusty Hill-a.

Frontmenu Billy Gibbons-u tako je kompanija Gillette jednom prilikom tokom 1984. ponudila 1.000.000 dolara da se on i Hill obriju zarad snimanja reklame, ali su rok veterani ovu, kao i sve ostale ponude glatko odbili.

U nedavnom intervjuu za portal Brave Words, gitarsita i pevač je naglasio da ne postoji svota novca za koju bi tako nešto ikada učinio.

"Nema šanse. Pomisao da se vidim u ogledalu bez brade je nešto previše blizu filmovima Vincent Price-a. Pomisao o kojoj ne treba ni razmišljati, bez obzira na nadoknadu", izjavio je Gibbons.

Sam bend nedavno je izdao EP ostvarenje pod nazivom Texicali koje najavljuje izlazak novog, i dalje neimenovanog albuma.

Produkciju ostvarenja potpisuje Rick Rubin, dok je svetlost dana nedavno ugledao i prvi singl, I Gotsta Get Paid.


KOMENTARI

Komentari koji budu sadržali reklame, vređanje na bilo kakvim osnovama, provokacije i sl. biće obrisani!

Molimo vas da se prilikom pisanja komentara pridržavate pravopisnih pravila i osnovne kulture.

Komentari koji su napisani velikim slovima biće obrisani. Redakcija MetalSerbia portala ima pravo da obriše komentare koji su uvredljivi, neukusni i ne doprinose normalnoj diskusiji.

Ostavi Komentar

Tvoja email adresa neće biti objavljena. Potrebni podaci su markirani *

POŠALJI