Joey Jordison: 'Nisam napustio Slipknot'

02-01-2014 13:40 Autor: Sima

Joey Jordison, jedan od najboljih bubnjara današnjice i bivsi član sastava Slipknot, prvi put je javno progovorio o nedavnom rastanku sa bendom u kojem je svirao od njegovog osnivanja.

Jordison je na svom facebook profilu napisao da je šokiran time što više nije član Slipknot-a, kao i da on nije napustio bend, već je otpušten, ali razlog za rastanak sa bendom nije naveo.

"Želeo bih da Novu Godinu započnem tako što ću odgovoriti na glasine koje se tiču mog odlaska iz grupe Slipknot. Želim da bude sasvim jasno da ja nisam napustio Slipknot. Ovaj bend je moj život poslednjih 18 godina, nikada ga ne bih napustio, kao ni moje obožavaoce. Ta vest je i mene šokirala isto koliko i sve vas. Iako ima još dosta toga što bih hteo da podelim sa vama, moram da ćutim o nekim stvarima u ovom trenutku. Želeo bih da vam se zahvalim za vašu nepokolebljivu ljubav i podršku, i želim svima srećnu i zdravu Novu Godinu," rekao je Jordison u svom saopštenju.


KOMENTARI

Komentari koji budu sadržali reklame, vređanje na bilo kakvim osnovama, provokacije i sl. biće obrisani!

Molimo vas da se prilikom pisanja komentara pridržavate pravopisnih pravila i osnovne kulture.

Komentari koji su napisani velikim slovima biće obrisani. Redakcija MetalSerbia portala ima pravo da obriše komentare koji su uvredljivi, neukusni i ne doprinose normalnoj diskusiji.

Ostavi Komentar

Tvoja email adresa neće biti objavljena. Potrebni podaci su markirani *

POŠALJI