Orphaned Land nakon osam godina ponovo u Beogradu

09-04-2013 18:19 Autor: Gisha

orphaned-landPrema navodima portala nocturnemagazine.net, sastav Orphaned Land u okviru svoje turneje, 18. oktobra posetiće Beograd i održati koncert u Domu Omladine.

Na predstojećoj turneji izraelski sastav promovisaće njihov novi album, All is one, koji će se u prodaji naći 25. juna tekuće godine.

Kako stvari stoje, izgleda da nas ove godine očekuje koncertna sezona ravna prethodnoj, ako ne i jača, što nije mali uspeh s obzirom da smo prošle godine imali koncert Metallica-e. Ove godine ljubitelji tvrdog zvuka će biti u prilici da čuju thrash metal velikane Slayer, nemačku atrakciju Rammstein, stare majstore gitare Mark Knopfler-a i Joe Satriani-ja, solo nastup bivšeg člana Pink Floyd-a, Rodger Waters-a, legendarni sastav Whitesnake, kao i nedavno najavljeni popularni finski sastav Children of Bodom i norveški Leprous.

 


KOMENTARI

Komentari koji budu sadržali reklame, vređanje na bilo kakvim osnovama, provokacije i sl. biće obrisani!

Molimo vas da se prilikom pisanja komentara pridržavate pravopisnih pravila i osnovne kulture.

Komentari koji su napisani velikim slovima biće obrisani. Redakcija MetalSerbia portala ima pravo da obriše komentare koji su uvredljivi, neukusni i ne doprinose normalnoj diskusiji.

Ostavi Komentar

Tvoja email adresa neće biti objavljena. Potrebni podaci su markirani *

POŠALJI